Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag zijn we tegen een nederlaag aangelopen die terecht was. VC Olympia kwam met een hele strakke moeilijke service voor de dag. Die hebben wij op één set na niet meer onder controle gekregen!

In de 1e set ging het al snel de kant op dat wij veel moeite zouden hebben met hun kwaliteit. Servicedruk en een super verdedigingsmachine. VC Olympia haalde de gehele wedstrijd de meest onmogelijke ballen uit alle hoeken van de sporthal en kregen deze dan ook nog over het net. De 1e set werd dan ook gewonnen door VC Olympia met 25-13.

In de 2e set kwam Activia beter in het spel en met een goede service werd er zware druk uitgeoefend op VC Olympia. Dit resulteerde in een grote voorsprong van 20-13. Daarna kwamen de Kepèlse dames nog wel dichterbij maar Activia kon het afmaken met goed blokkeerwerk.

In de 3e en 4e set ging de verdediging van VC Olympia weer op volle toeren draaien en de dames van Activia moesten iedere bal wel 2 x scoren voor dat er een punt op het scorebord kwam te staan. Er werd fel en goed gestreden om ieder punt maar in beide sets ging VC Olympia er met de winst vandoor: 26-24 en 25-21.

Jammer dat dit de laatste wedstrijd was en dat deze verloren ging! Al met al een uitstekende prestatie van onze Dames 1. Voor het eerst in de 1e divisie en dan als 4e of 5e eindigen is knap te noemen. Bovendien biedt dit perspectief voor de komende jaren. Iedereen die ons een warm hart heeft toegedragen en geholpen heeft dit seizoen, HARTELIJK DANK hiervoor! Wij hebben van jullie genoten en wij hopen dat jullie ook van ons hebben genoten! Tot gauw!

Dames 1 Somas Activia

Ger van Heugten