Wedstrijdverslagen

Dames 1 wint ook de laatste thuiswedstrijd maar verre van de volledige overtuiging kwam de winst tot stand. Wat op papier een makkelijke prooi moest zijn, bleek in de praktijk anders uit te werken. Van te voren was al aangekondigd dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou zijn om zo maar even te winnen!                    

Dames 1 begon zwak aan de wedstrijd met té weinig overtuiging en nét een stap te laat bij iedere actie. Hierdoor kon de gemotiveerde ploeg van Stravoc gemakkelijk naar een 1-0 voorsprong in sets lopen: 16-25.

In de 2e set ging het wel beter maar de werkelijke overtuiging bleef wel uit. Deze set werd gewonnen met 25-18.

De 3e set werd er aan beide kanten beter gespeeld. Niet alle acties waren even mooi maar door hard werken kom je er ook! Ook deze set werd door Activia gewonnen met 26-24.

In het begin van de 4e set was de concentratie helemaal weg. Alles ging fout of net niet goed genoeg! Stravoc won uiteindelijk de set met 22-25.

Op naar de 5e, beslissende, set. Deze bleef spannend tot het laatste punt. Er werd voor iedere bal gestreden. Hierdoor kon Activia de laatste thuiswedstrijd ook winnend afsluiten: 15-13. Ook mindere wedstrijden moet je winnen, was het eindoordeel.

Na de wedstrijd werden er nog heel wat mensen bedankt voor hun inzet bij en voor dames 1 van Somas Activia. Bij deze wil ik nogmaals iedereen bedanken voor hun steun en hulp. (Ik ga niet iedereen opnoemen want als ik iemand vergeet zou dat zonde zijn).

Zaterdag spelen we nog één competitiewedstrijd met VC Olympia als tegenstander.

Graag zien we jullie om 19.15 uur in sporthal Piushof in Panningen. Welkom!

Ger van Heugten