Wedstrijdverslagen

Aanstaande zaterdag is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor dames 1. Stravoc dames 1 komt dan op bezoek. We moeten alle registers opentrekken om weer een mooie pot volleybal op de vloer neer te zetten.

De eerste wedstrijd van dit seizoen waren zij ook onze tegenstanders. Dat is al een tijdje geleden en daar kunnen we denk ik, niet zoveel lering uit trekken. Wij wonnen toen met 3-1. Dat was een goede prestatie voor ons omdat wij nieuw waren in de 1e divisie en nog geen notie hadden wat ons te wachten stond! Dat weten we nu wel. We hebben ons ontwikkeld als een ploeg waar rekening mee gehouden dient te worden. We gaan de wedstrijd dan ook weer inzetten met veel energie en, hopelijk met ook weer zoveel servicedruk als afgelopen weken.

Voor deze wedstrijd nodigen wij alle persoonlijke sponsoren uit om gezellig bij deze wedstrijd aanwezig te zijn. Aanstaande zaterdag is dat in ieder geval Jose Manders Voegbedrijf uit Cuijk die weer één van de meiden persoonlijk heeft gesponsord. Hartelijk dank hiervoor en van harte welkom!

Wij gaan ons uiterste best doen om onze laatste thuis wedstrijd winnend af te sluiten!

Ger van Heugten