Wedstrijdverslagen

Komende zaterdag staat er weer een derby op het programma voor dames 1. We spelen dan tegen Peelpush DS 2, wat altijd iets extra’s met zich meebrengt. Wederom is er weer een persoonlijke sponsor die we van harte welkom heten. Deze wedstrijd is dat De Kruijf & De Waal adviseurs B.V. uit Oosterbeek. 

De teams kennen elkaar van haver tot gort. Dit zal ongetwijfeld weer iets extra’s opleveren voor het publiek. Met een goede spirit aan Sint Tunnisse kant gaan we de vorige wedstrijd tegen Peelpush    DS 2 rechtzetten. Hoewel we toen in Meijel met 1-3 wonnen, hebben we maar 1 set laten zien wat ons niveau is en wat we daadwerkelijk kunnen halen! We zullen vanaf het eerste punt bij de les moeten zijn en met spetterende acties wederom een winstpartij naar ons toe zien te trekken. Peelpush staat vlaggendraagster maar zal zich tot het uiterste verdedigen. Kortom ... in zo’n derby kan van alles gebeuren. We zullen daarom zeker op onze hoede moeten zijn om geen steken te laten vallen.

Dat het weer een aantrekkelijk schouwspel wordt, is zeker!

De wedstrijd begint om 17.30 uur in de Activiahal. Kom op tijd want wij willen weer knallen vanaf het eerste fluitsignaal!

Ger van Heugten