Wedstrijdverslagen

Dames 1 heeft terecht de wedstrijd tegen Vollingo DS 1 verloren. Er was geen schim te zien van het team dat de vorige wedstrijd een topper op de vloer zette! Vollingo was in 3 van de 4 sets de betere ploeg. Zowel aanvallend als blokkerend konden wij ons niveau niet halen. Jammer maar helaas.

We begonnen zeer matig aan de wedstrijd en keken al snel tegen een achterstand aan die we de gehele set niet meer konden wegwerken: 25-19

In de 2de set stond er opeens een ander team dat wél de servicedruk kon produceren zodat Vollingo geen druk kon zetten op de Somas Activia DS 1. Activia kon in deze set wel haar spel laten zien en daadwerkelijk in de uitvoering laten zien hoe we wíllen spelen. De gehele set liep als een goed gesmeerde machine! Deze set werd ook met 19-25 gewonnen.

De 3de en 4de set waren niet zoals wij dat zouden willen. Vollingo scoorde heel gemakkelijk op alle posities aan het net. De passing lukte ook niet best, zodat de spellies weinig keuzes hadden om de aanvalsters in stelling te brengen. Lukte dit wel, dan stond er een goede blokkering tegenover en werd er alsnog geen punt gescoord! Met  25-11 en 25-16 werden deze sets afgegeven aan een sterk Vollingo Dames  1.

Deze week weer vol aan de bak in de trainingen om vervolgens aanstaande zaterdag een iets betere wedstrijd neer te zetten.

Ger van Heugten