Wedstrijd verslagen

Dames 1

Foto van Neerven DS 1 volleybalschoenen kopen

Afgelopen zaterdag is dames 1, vóór de geplande oefenwedstrijden, langs geweest bij Sport 2000 van Neerven in Boxmeer om nieuwe volleybalschoenen aan te schaffen. Ze zijn allemaal persoonlijk geholpen én zijn allemaal geslaagd!

Superbedankt Maurice, Sport 2000 van Neerven voor jullie tijd en geduld ;-) 

We zijn nu helemaal klaar voor de TOPDIVISIE!

Ellen Willems

Ellen Willems, gestart als mini bij Activia, keert bij ons terug!

Vanuit dames 1 werd ze drie jaar geleden gevraagd om de selectie van FAST te versterken als gevolg van blessureleed. Het jaar daarop was ze tweede libero en afgelopen seizoen stond Ellen vast op de liberopositie bij FAST.

Met deze eredivisie-ervaring zijn wij hartstikke blij dat Ellen weer terugkeert als libero bij onze club. Wij kennen Ellen als een Activiaan in hart en nieren en wensen haar veel succes en volleybalplezier bij Activia!

Joost Joosten trainer DS 1

Activia heeft Joost Joosten aan zich weten te binden als trainer-coach voor Dames 1, dat volgend seizoen uitkomt in de TOP-divisie.

Joost (40) woont in Cuijk en speelde zelf jaren actief in de eredivisie als spelverdeler. Twee keer wist hij de landstitel te winnen en won daarnaast met Nesselande en Dynamo Apeldoorn de beker. Als trainer deed Joost o.a. ervaring op bij VC Volt (dames en heren); bij Dynamo Apeldoorn trainde hij de eredivisie-dames en afgelopen twee jaar was hij trainer/coach bij Vocasa eredivisie-heren. Daarvoor was hij ook beach-opleidingstrainer in Eindhoven.

Joost ziet een nieuwe uitdaging bij het jonge Dames 1 team van Activia en wil met hen graag de TOP-divisie in. Wouter Vaessen zal Joost en het team daarbij ondersteunen als teammanager.  
Wij zijn trots dat de TC Joost zo snel enthousiast heeft weten te maken.

Namens het bestuur heten wij Joost welkom en wensen hem veel succes en volleybalplezier bij Activia!