ARBO Rotterdam FAST speelt tegen Dynamo en Sudosa Desto

Het team van ARBO Rotterdam FAST heeft het druk in het nieuwe jaar. Afgelopen zaterdag speelde het tegen Eurosped en de donderdag ervoor tegen Apollo. Aanstaande woensdag staat alweer de derde wedstrijd in één week op het programma; die tegen Dynamo. En verder mogen de meiden van Jacek Ziemba en Josha Kailola op zondag 15 januari opnieuw aan de bak; namelijk tegen Sudosa Desto uit Assen. Beide wedstrijden vinden plaats in thuishaven Pica Mare in Gennep.

Dynamo

Op woensdag 11 januari speelt ARBO Rotterdam FAST thuis in Gennep tegen Dynamo uit Apeldoorn. Dit team staat slechts twee plaatsen hoger op de ranglijst dan dat van ARBO Rotterdam FAST. Toch is er een wezenlijk verschil tussen beide teams. Dynamo heeft namelijk 14 wedstrijdpunten meer dan het Limburgs/Brabantse thuisspelende team. De wedstrijd begint om 19.30 uur en bezoekers zijn uiteraard van harte welkom.

Sudosa Desto

Op zondag 15 januari speelt ARBO Rotterdam FAST tegen Sudosa Desto uit Assen. Ook deze ploeg is redelijk laag geklasseerd en staat met dertien punten op de een na laatste plaats op de ranglijst van de eredivisie damesvolleybal. De wedstrijd op zondag begint om 16.00 uur. Ook bij deze wedstrijd zijn belangstellenden natuurlijk van harte welkom.

Krachtsverhoudingen

De dames van ARBO Rotterdam FAST zullen, zoals het zich nu laat aanzien, zowel Dynamo als Sudosa Desto tegen gaan komen in de play-offs (de nacompetitie). De wedstrijden van woensdag en zondag kunnen dus een mooi beeld geven van de huidige krachtsverhoudingen. Bovendien zullen de wedstrijden spannend worden, omdat de teams qua niveau aan elkaar gewaagd zouden moeten zijn. Mogelijk kan ARBO Rotterdam FAST voor de nodige verrassingen zorgen als het in de eigen vertrouwde omgeving aantreedt.