Ivo Martinovic neemt afscheid van ARBO Rotterdam/FAST

Ivo Martinovic, de hoofdtrainer van eredivisionist ARBO Rotterdam/FAST, heeft besloten per direct te stoppen als trainer en coach van ‘zijn’ damesteam. Het besluit nam hij in samenspraak met het bestuur van FAST. De trainer uit Rheden was sinds het seizoen 2020-2021 werkzaam bij ATBO Rotterdam/FAST.

Als reden van zijn vertrek gaf Martinovic aan dat hij het afgelopen jaar als erg zwaar heeft ervaren. “Normaal gesproken leveren trainen en coachen me veel energie op, mar de afgelopen maanden, kostte mijn werk voor het team me meer energie dan het opleverde. Mede door corona konden we slechts zelden compleet trainen en was het bijna onmogelijk om het team te laten groeien. Dat heb ik als nogal frustrerend ervaren.” Ivo Martinovic heeft besloten om per direct met zijn werkzaamheden te stoppen. “Door dit te doen, heeft FAST de ruimte om zich te oriënteren op een andere invulling van mijn functie en desgewenst nu al stappen zetten”, licht hij zijn besluit toe.
Door het wegvallen van Martinovic zullen training en coaching voor de rest van het seizoen worden ingevuld door Josha Kailola en Jacek Ziemba. Zij namen tot nu toe ook al een deel van deze werkzaamheden voor hun rekening.

Jan Peters, voorzitter van ARBO Rotterdam/FAST heeft Ivo Martinovic namens bestuur, staf en team van harte bedankt voor zijn inzet. Peters looft de professionele houding van Martinovic. Het bestuur van de vereniging bezint zich nog op een passend afscheid.