ARBO Rottterdam/FAST treft reuzendoder Team22

GENNEP - Eredivisionist ARBO Rotterdam/FAST schakelt terug naar de modus van het afgelopen seizoen. Voor het eerst sinds een half jaar speelt de ploeg een wedstrijd zonder publiek.  Het zal even wennen zijn wanneer de nummer 11 uit de Eredivisie Volleybal zondagmiddag virtueel koploper Team22 ontvangt in sporthal Pica Mare.

Het bondsteam dat buiten mededinging meespeelt op het hoogste plan beschikt over een sterke selectie. De internationals Mirthe Schoot en Elles Dambrink komen uit voor Team22, dat deze competitie in zeven wedstrijden pas één wedstrijdpunt afgaf. Na de 3-2 overwinning op landskampioen Sliedrecht Sport is Team22 tweede met zeventien punten uit zes wedstrijden. Eerder klopte Team22 het sterke Apollo8 in vier sets. De ranglijst wordt aangevoerd door Sliedrecht Sport dat een punt meer heeft en een wedstrijd meer speelde.
ARBO Rotterdam / FAST is elfde met vijf uit zeven. De formatie van trainer Ivo Martinovic kan in Pica Mare niet terugvallen op de steun van het publiek, maar speelt zondag zonder de druk van het moeten winnen. Een wedstrijdvrij weekend doet wellicht wonderen.

ARBO Rotterdam / FAST – Team22 is zondagmiddag rechtstreeks te bewonderen via Livestream van Volleybal.nl. De uitzending start omstreeks 15.20 uur. De wedstrijd begint om 15.30 uur.