Liselotte Spoormakers maakt overstap naar FAST

SINT ANTHONIS / GENNEP – De selectie van eredivisionist FAST komt langzamerhand op sterkte. De technische staf heeft Liselotte Spoormakers van satellietteam Somas Activia Dames 1 bij de selectie van FAST gehaald. De 20-jarige volleybalster uit De Mortel komt over voor de diagonaalpositie.

2021 Liselotte Spoormakers

De nieuwste aanwinst van FAST speelde eerder voor Weredi uit Gemert en Peelpush Dames 2. Voor Activia kwam zij twee seizoenen uit. Met de overstap naar ‘grote zus’ FAST verwezenlijkt Liselotte Spoormakers een wens. “Ik heb altijd het doel gehad in de Eredivisie te spelen, maar toen ik benaderd werd, heb ik even nagedacht. Ik heb het bij Activia namelijk ook naar mijn zin gehad.”
De derdejaars studente fysiotherapie ziet uit naar het nieuwe seizoen. “Ik wil bij FAST veel leren en krijg die kans ook. Daarnaast hoop ik straks weer voor publiek te spelen.”

De FAST-selectie traint nog tot aan het zomerreces. Begin augustus start het vernieuwde team de voorbereidingen op het seizoen 2021-2022. De competitie start voor FAST op zaterdag 2 oktober met een uitwedstrijd tegen debutant in de Eredivisie, Voltena uit Nieuwendijk.