FAST-trainer wil vuurwerk aan het net tegen DJOPZZ Regio Zwolle Volleybal

Sint Anthonis – De volleybalsters van FAST komen zondag weer in eigen omgeving in actie. Tegenstander in de Activiahal in Sint Anthonis is DJOPZZ Regio Zwolle Volleybal. De bezoeksters uit de Overijsselse hoofdstand bezetten in de vertekende Eredivisiestand de derde plaats.

Djopzz Regio Zwolle Volleybal speelde tot dusver al zes wedstrijden waarin het drie keer won en verloor. Met nog twee wedstrijden voor de boeg in de ‘reguliere’ (halve) competitie lijkt plaatsing voor de kampioenspoule een reëel streven.

FAST lijkt zich met een zevende plek (vier punten uit vijf wedstrijden) te verzoenen met deelname aan de verliezersronde waarin degradatie is uitgesloten. Het combinatieteam uit Gennep en Sint Anthonis richt zich op de toekomst en benadert elke wedstrijd met realisme. Ondanks het verschil op de ranglijst ziet trainer Ivo Martinovic mogelijkheden. “Ik heb er vertrouwen in dat we er zondag weer een mooie wedstrijd van maken. De behoefte aan wedstrijden is groot, en ik vertrouw erop dat de speelsters dat uiten met passie en vuurwerk aan het net.”

FAST – Djopzz Regio Zwolle Volleybal begint zondag om 15.30 uur. Belangstellenden kunnen de wedstrijd volgen via livestream van Volleybal.nl. Om te kunnen kijken is eenmalige aanmelding nodig.