Wedstrijd verslagen

Beker

Zondag 9 december was het Jeugdbeker-dag!

De meiden C en B van Activia togen beide voor 2 wedstrijden naar Panningen.

De C-meiden waren er vlak bij, maar hebben helaas tegen een beter VC Velden met 2-0 verloren. Daarna speelden ze tegen HHC Hornerhof. De eerste set was wat  wankelig en werd verloren. In de tweede set echter lieten de meiden zien wat zij waard zijn, Activia wist met ruimere cijfers deze 2e set knap te winnen!  Helaas, na een 2-0 verlies en 1-1 uitslag  zijn de meiden C uitgebekerd ... maar met een mooie ervaring rijker gaan zij zich voorbereiden op de eerste ronde van het NOJK.

beker B 9 dec 2018

Later in de middag waren de meiden B aan de beurt. Zij boekten succes! De eerste wedstrijd werd van SetUp Meerlo gewonnen met 2-0, rake klappen in de aanval en een goede servicedruk maakten de tegenstander een beetje nerveus. Direct hierna speelden de meiden tegen het team van Nuvoc. De felheid van de eerste wedstrijd was een beetje weg; de meiden lieten Nuvoc onnodig nog aardig wat puntjes bij elkaar sprokkelen, maar de eerste set werd gewonnen. De tweede set werd de opstelling veranderd. Alle meiden hebben vandaag meegedaan en alle punten die ze konden verdienen hebben ze mee naar huis genomen. De meiden B gaan dus door naar de volgende bekerronde op zondag 20 januari 2019.

Wil je al eerder komen kijken hoe zij het doen? Op zaterdag 5 januari spelen de B-meiden de tweede ronde van het Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen in onze eigen Activiahal! 

Kontakt

Secretariaat:

0485 38 4511

Zaal:

Activiahal
Remmensberg 31
5845 DD
Sint Anthonis
0485 38 5134

Zaalbeheerder Activiahal:

06 13 80 9122

 

logo2016

logo pinkstertoernooi2016