Vrijdag competitie

Vrijdagavond Competitie

De indeling van de vrijdagavondcompetitie 2020-2021 is rond! We gaan er ook dit seizoen weer een aantal sportieve en gezellige vrijdagavonden van maken!

De teams:
Van Alles Wa
Stevensbeek
T.D.
V.G.
Pieter en Co.
Freddies
 
Er wordt gespeeld op twee velden en de aanvang van de wedstrijden is 20.40 uur. Elke speelavond heeft 3 speelrondes; elke wedstrijd duurt 2 x 13 minuten. Gezamenlijk netten opbouwen/ opruimen na afloop. Vanuit de teams zijn er tellers en scheidsrechters ingedeeld. De tellers houden de tijd in de gaten. Kijk voor het speelschema en de indeling onder het kopje "vrijdagcompetitie". De eerste speelavond is op vrijdag 18 september en op vrijdag 23 april 2021 sluiten we het seizoen af.

Hieronder de speeldata voor het hele seizoen. Breng je team op de hoogte van de data zodat het op de kalenders kan worden gezet.
Het  complete speelschema is binnenkort ook op deze site onder het kopje "vrijdagcompetitie" te vinden zijn. Belangrijke mededelingen worden via een groepsapp gecommuniceerd. 

Vragen kunnen gesteld worden via  

De speeldata                                    

18 september                            30 oktober                                  27 november                             18 december

29 januari                                   26 februari                                 26 maart                                     23 april

 

VEEL PLEZIER!