Bestuur Nieuwsflits

Bestuursvergadering 9 april 2018

 • Activia is genomineerd voor vereniging van het jaar, je kunt stemmen op onze club. Doe dat vooral, want de club, je team of jij zelf kunnen leuke prijzen winnen. Stemmen kan tot 20 mei op: www.verenigingvanhetjaar.nl
 • En als je nog niet genoeg gestemd hebt, dan volgt daarna weer het stemmen voor de RABOCLUBKASCAMPAGNE. Ben je lid van de Rabobank, dan krijg je vanzelf bericht wanneer je kunt stemmen en hoe het werkt. Maar stimuleer iedereen die je kent om dan de stemmen aan Activia te geven! De Raboclubkascampagne baseert op basis van het aantal stemmen, welk bedrag de club krijgt uitbetaald. Hier kan Activia dan weer leuke dingen voor doen!
 • Activia probeert samen met o.a. Avance, Flamingo’s en Havoc het jongens/herenvolleybal in de regio te behouden. Er wordt de komende maand samen getraind om te kijken of we slimme oplossingen kunnen bedenken voor goed samengestelde teams in het volgende seizoen.
 • Op 28 april worden er wedstrijden gespeeld voor promotie en degradatie, ook door teams van Activia, waaronder D1. We willen deze dag vanaf 17.00 uur het clubhuis openen, om samen de resultaten (die hopelijk positief zijn) te vieren. De teams die ná onze supersaturday eventueel nog kampioen worden, worden op 28 april ook gehuldigd. Houd Facebook en site in de gaten!
 • Het seizoen 2017/2018 zit er bijna op, de TC gaat snel met elkaar, trainers en coaches praten voor de teamindeling voor 2018/2019. Gun ze een beetje tijd en geef ze het vertrouwen, want het is altijd weer een behoorlijke klus. Wij wensen de TC veel succes!
 • En dan…op 16 september 2018, openen wij op feestelijke en sportieve wijze het nieuwe seizoen, een weekje later start  de competitie. Noteer 16 september dus in de agenda! Meer info volgt!

 

 

 • Nieuw is deze nieuwsrubriek met informatie en weetjes vanuit het bestuur.
 • We hebben gehoord dat de Zwarte Pieten ook bij Activia een bezoekje gaan brengen, spannend!
 • Na de ledenvergadering is n.a.v. de presentatie over het Pinkstertoernooi in het bestuur besloten om ouders te betrekken bij de diensten van Pinksteren. Waarom we dat doen, hoe we dat gaan doen en voor welke diensten, daarover wordt iedereen in het begin van het nieuwe jaar geïnformeerd. Houdt Pinksteren nog even vrij, om samen met ons van het Pinkstertoernooi een mooi feestje te maken!
 • Op 9 december organiseren wij met de organiseertijgers van D1 een clubfeest, meer info op onze website!
 • Er heeft een bestuurswisseling plaatsgevonden, Maud Schrijen is sinds vorige week officieel de nieuwe penningmeester van Activia. Zij volgt Dick van Goch op, die jaren deze financiële kar getrokken heeft. Dick bedankt en Maud, veel succes!
 • We zijn ook erg blij met de “nieuwe” vrijwilligers die voor onze jeugd B en C de beker- en NOJK-toernooien gaan organiseren en begeleiden. TOP dames!
 • Wij vragen aan iedereen om goed te kijken naar de dienstenlijst op de site, de zaalwacht (ook vrijwilligers) moet nogal vaak scheidsrechters en tellers na-bellen, waar ze blijven. In het ergste geval moeten ze er ook nog vanalles voor regelen. Zorg dat je weet wanneer je verwacht wordt en ben op tijd!

 

Kontakt

Secretariaat:

0485 38 4511

Zaal:

Activiahal
Remmensberg 31
5845 DD
Sint Anthonis
0485 38 5134

Zaalbeheerder Activiahal:

06 13 80 9122

 

logo2016

logo pinkstertoernooi2016