Voorbereidingen nieuwe seizoen...

Ongeveer twee maanden geleden heeft Activia bij de gemeente een aanvraag ingediend voor financiële steun. 
De coronaperiode heeft onze portemonnee geen goed gedaan. Wij zoeken naar oplossingen voor kosten die gemaakt moesten worden, inkomsten die we niet hebben gekregen (waardoor we normaal gesproken onze contributie laag kunnen houden). We willen het graag voor iedereen zo goed en eerlijk mogelijk doen, maar ook gezond weer aan het nieuwe seizoen beginnen. Pas als we een antwoord op onze vraag hebben kunnen we ook kijken wat onze acties zullen zijn. 

Eén van de maatregelen waartoe we daarom ook hebben besloten is dat we dit seizoen, tot de zomervakantie niet meer binnen gaan trainen, hoe graag we dat ook willen. Het brengt extra trainers- en zaalkosten met zich mee. Wat we natuurlijk wel willen is teams samenstellen en daarvoor moet je zicht hebben op welke spelers er zijn en wie past dan bij wie en in welk team?
Dus, als je toch teams binnen in de zaal ziet trainen dan is dat op speciaal verzoek van de Technische Commissie. Deze trainingen zijn bedoeld als voorbereiding op het nieuwe seizoen en dus voor de teamindeling. Het zullen slechts een paar trainingen zijn. 

Wij hadden het ook graag anders gezien, maar helaas, we doen het toch even zo!

Enneh....ter voorbereiding op het nieuwe seizoen gaan we er op dit moment van uit dat er op zondag 12 september een "seizoensopeningsactiviteit" is, met hopelijk weer echte teampresentaties en wedstrijden!
Noteer dus zondag 12 september in je agenda! TOT DAN!

Bestuur Activia.