Activia genomineerd voor “Club van het Jaar 2021”! Stem jij ook op ons?

Activia is genomineerd voor de verkiezing “Club van het Jaar” onderdeel van Rabo ClubSupport en een initiatief van de Rabobank samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende.

Centraal tijdens deze verkiezing staat de veerkracht van clubs in het afgelopen (corona)jaar. Het blijven zoeken naar verbinding, anticiperen op meerdere fronten bij een steeds veranderende situatie, elkaar blijven ontmoeten (daar waar het kan fysiek en anders online, op afstand), proactief uitgaan van hetgeen wat wél kan en vooruit kijken.

Wij zijn trots op onze vereniging, trots op onze veerkracht en de activiteiten, werkzaamheden en acties die we wél hebben kunnen doen. Type Activia in bij jouw favoriete club via Clubs (clubvanhetjaar.nl) en lees waarom wij vinden dat onze club “Club van het Jaar 2021” moet worden.

Ben jij ook trots op onze vereniging? Vind jij ook dat onze club “Club van het Jaar 2021” moet worden? Stem dan op ons via https://www.clubvanhetjaar.nl/activia Stemmen kan tot 24 mei.

Meer informatie over de verkiezing zelf kun je lezen via Over de verkiezing (clubvanhetjaar.nl). Erben Wennemars en Typhoon dragen als ambassadeurs de sport- en cultuurwereld en de verkiezing Club van het Jaar een warm hart toe.

Social media 1