🔴 CORONA PROTOCOL

Corona protocol per 13 november 2021

Beste supporters!  

Onderstaande maatregelen m.b.t. sportwedstrijden gelden sinds 13 november 2021, 18.00 uur en t/m 4 december 2021.

 • In de Activiahal en ons clubhuis (kantine) wordt gecontroleerd op QR-code. Kleurt deze niet groen, of kun je geen ander bewijs tonen, dan vragen onze vrijwilligers of u wilt gaan. 
  Maak het onze vrijwilligers niet onnodig moeilijk. Als de QR-code is gecontroleerd en goed is, dan hoef je geen mondkapje te dragen, het is verstandig om zoveel mogelijk 1,5 mtr afstand te houden. 
 • Tijdens sportwedstrijden mag geen publiek aanwezig zijn, dat geldt dus ook voor álle thuiswedstrijden in de Activiahal voor zowel publiek in de zaal als achter het raam. 
 • Ook bij trainingen mag er geen publiek zijn, wij raden dit dus ook af.
  In uitzonderlijke gevallen (halen-brengen meer dan 15 minuten) kun je in de kantine plaatsnemen tijdens de training van je kind. Als je niet gecontroleerd bent op QR houd dan hou je je mondkapje op totdat je zit. Houdt altijd 1,5 mtr afstand. De kantine is tijdens trainingen niet open.
 • Trainers en coaches zijn uiteraard wel welkom in de hal. Evenals scheidsrechters en vrijwilligers die een taak hebben t.b.v. de wedstrijden of de kantine. 
 • Onze afspraken over QR-controle blijven staan: de teams hebben een taak om het controleren van QR-codes van tegenstanders en hun begeleiding te doen, dit hebben wij eerder met onze teams gecommuniceerd. 
 • De kantine is tot 20.00  uur geopend op wedstrijddagen, zodat teams voor of na de wedstrijd iets kunnen drinken en nog na kunnen praten. Ook in de kantine wordt gecontroleerd op QR-code, mondkapjes zijn dan niet meer nodig.
  Het zou voor kunnen komen dat er dus twee keer wordt gevraagd om je QR-code te laten zien. Dit is niet nodig, maar het is niet altijd duidelijk voor het kantine-personeel of iemand al gecontroleerd is. Wij vertrouwen er op dat iedereen hier begripvol mee omgaat. 
 • Bezoekers van de kantine moeten gaan zitten, je mag wel wat te drinken halen. Je draagt een mondkapje (als je nog niet bent gecontroleerd op QR-code), totdat je zit. 
 • Voor ouders van UIT-teams die moeten rijden voor een wedstrijd, wordt een uitzondering gemaakt. Maximaal 3 ouders per team kunnen met een mondkapje (als je niet bent controleerd op QR) in de kantine of achter het glas in de gang plaatsnemen. Het mondkapje mag af, als je zit.
  Voor de gang is Activia niet verantwoordelijk, het betreft een openbare ruimte in het gebouw. Toch hopen wij op ieders begrip. De gang verbindt de ingang met de zaal en de kantine, waarvoor we wel verantwoordelijkheid dragen. Dus toon je QR-code als daarom wordt gevraagd en draag een mondkapje op verzoek. 
 • Ook tijdens mini-toernooien op zondag wordt er gecontroleerd op QR-code, hiervoor hebben wij ouders gevraagd. Publiek is ook hier niet toegestaan, meereizende ouders kunnen wel in de kantine plaatsnemen, deze is tijdens het mini-toernooi geopend. Als je bent gecontroleerd mag het mondkapje af, anders draag je een mondkapje totdat je zit en houdt 1,5 mtr afstand. Natuurlijk kun je in onze kantine een kopje koffie drinken, ons barpersoneel is er voor jullie.  

Het verbod op toegang voor publiek is landelijk en voor alle sportwedstrijden. Of er regels zijn voor ouders die moeten rijden voor de Activia-teams kan per vereniging verschillend zijn. Elke situatie is anders, raadpleeg daarom altijd van te voren de website van de tegenclub. 

Hou ook deze website in de gaten voor eventuele veranderingen van de regels. 
Daar gaan we weer....HOU VOL, SAMEN STERK!

Sportieve groet, bestuur Activia.