foto animatie homepage03

Somas Activia: 67 Jaar Passie voor Volleybal

Somas Activia viert dit jaar haar 67-jarig jubileum. Op 12 oktober 1956 werd de vereniging opgericht door een groep enthousiaste volleyballiefhebbers. 67 jaar en 2 dagen later speelt de club haar eerste wedstrijd thuis in de Eredivisie. Het hoogste niveau in het Nederlandse volleybal.

Gedurende de jaren hebben generaties volleyballers het rood en zwart van Somas Activia met trots gedragen. Jong en oud, beginners en ervaren spelers, allen vonden zij een thuis binnen de vereniging. Ook wordt al jaren het fameuze Pinkstertoernooi en Pinksterparty samen met de Activia-leden georganiseerd. Zo ook het Internationale mini-toernooi. Events waarin de passie voor volleybal centraal staat. Deze evenementen brengen niet alleen de leden samen, maar ook de hele regio en ver daarbuiten.

Eredivisie
Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal, want Dames 1 heeft zich gekwalificeerd voor de eredivisie. De reis naar de eredivisie begon met hard werken, trainen en teamwork. De dames hebben jarenlang met volharding getraind en gestreden, en hun inzet heeft zich uitbetaald.

Volleybalvereniging Somas Activia, met haar rijke geschiedenis en warme gemeenschap, kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Hoewel de eredivisie een nieuwe uitdaging is, blijft de club trouw aan haar waarden en tradities. Ze zijn niet alleen een volleybalvereniging, maar ook een hechte gemeenschap die al 67 jaar samenkomt voor sfeer en prestatie.

Contact

Secretariaat:

Telefoon: 0485 38 4511
secretariaatvcactivia@gmail.com

Sporthal:

Activiahal
Postadres: Remmensberg 31, 5845 DD Sint Anthonis
Bezoekadres: Breestraat 1d, Sint Anthonis
Telefoon: 0485 38 5134

Beheerder

Zaalbeheerder Activiahal:

Telefoon: 06 1380 9122