foto animatie homepage03

Even voorstellen... nieuwe trainer/coach dames 2

Eline Peeters

Ik ben Wieger Bouwman, 37 jaar en woon in Ede. Als jochie ben ik eind jaren ’90 begonnen met volleybal omdat er destijds een clinic werd gegeven op mijn basisschool. Het orgel spelen heb ik toen achter me gelaten en toen ik naar de middelbare school ging wilde ik op volleybal. Veel later ben ik training gaan geven aan een damesteam in de 3e klasse. Die dames leek het leuk als ik dat ging doen en na een paar keer nee te hebben gezegd ben ik toch overstag gegaan. Het training geven heb ik daarna nooit meer losgelaten en uiteindelijk ben ik hoofdtrainer geworden van VCV dames 1 dat uitkomt in de 2e divisie. Het afgelopen seizoen heb ik dat gecombineerd met training geven aan talentvolle meiden tussen de 12 en 17 jaar bij de Utrecht Volleybal Academy. Zo stond ik in totaal vijf keer per week in de sporthal. Vooral het opleiden van meiden in combinatie met het teamproces maakt me blij.

(Zelf volleybal ik al een aantal jaar niet meer. Om nog een beetje fit te blijven ben ik soms in de sportschool te vinden of loop ik een rondje hard. In de zomer beachvolleybal ik daarbij ook graag of skeeler ik een rondje.) 

Omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging binnen het volleybal kwam ik uit bij Somas Activia dames 2. Via een paar telefoontjes met de TC en een proeftraining werd al snel duidelijk dat er een klik is. Ik merkte dat een nieuwe omgeving met nieuwe mensen me een positieve prikkel gaf. Het verhaal van de vereniging is goed en men weet waar er winst te behalen valt. Dat spreekt me aan. Dat ik mag bijdragen aan die ontwikkelingen stemt me vrolijk en ik ga dan ook graag snel aan de slag!

Contact

Secretariaat:

Telefoon: 0485 38 4511
secretariaatvcactivia@gmail.com

Sporthal:

Activiahal
Postadres: Remmensberg 31, 5845 DD Sint Anthonis
Bezoekadres: Breestraat 1d, Sint Anthonis
Telefoon: 0485 38 5134

Beheerder

Zaalbeheerder Activiahal:

Telefoon: 06 1380 9122