activia leden

Bob Soberje, nieuwe trainer Somas Activia Dames 1

nieuwe trainer DS 1 Bob Soberje
 
Ik ben Bob Soberjé. Geboren en getogen in Horst en daar woon ik nu nog altijd met mijn vrouw Nadja. Ik heb twee zoons (Loek en Bart) die beide studeren en nog/weer thuiswonen. Overdag werk ik bij Stichting Dichterbij bij de afdeling vastgoed en ben ik verantwoordelijk voor de juiste huisvesting van onze cliënten. Als ik niet werk of met volleybal bezig ben sta ik graag met ‘mijn’ band op het podium, bezoek ik concerten en festivals en ik houd heel erg van reizen.
Mijn volleybal carrière heeft zich helemaal bij Hovoc afgespeeld waar ik ca. 13 seizoenen in heren 1 gespeeld heb. Na mijn actieve jaren ben ik begonnen met coachen/trainen (ook bij Hovoc) waar ik opvolgend dames 2, heren 1 en nu dames 1 heb mogen begeleiden. In de corona lockdown (2021) heb ik een half jaar meegelopen met Vocasa heren 1 in de eredivisie (bij Arjen).
 
Ik verlaat met enig pijn in het hart ‘mijn’ club Hovoc (waar ik overigens wel bestuurslid blijf) maar heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Activia Dames 1 om samen met het team de groei van de laatste jaren door te zetten. De prettige gesprekken met de TC en een aantal speelsters hebben mij het vertrouwen gegeven dat dit een goede match is! Ik heb er zin in!