Home
images/headers/slide01.png

nieuwsflits

Beste leden en andere "vrienden" van Activia!

Het seizoen 2018-2019 staat voor de deur met op 16 september de teampresentatiemiddag. Hierover volgt snel meer informatie. 
Wij hebben er weer zin in!

Om alles binnen de club weer seizoensklaar te maken werken wij met diverse commissies, zo'n 80 vrijwilligers dragen gedurende het hele seizoen soms dagelijks, anderen wekelijks of 1x per maand hun steentje bij aan alles wat binnen en buiten de club moet gebeuren om de volleybalsport op een prestatieve en sfeervolle manier te laten verlopen, voor ons allemaal! We zijn altijd op zoek naar mensen die met ons mee willen doen! 

handen uit de mouwen

Wij hopen op deze manier ook onze nieuwe Wanroyse leden/publiek te bereiken om ons te helpen. 
Maar deze oproep is voor iedereen! Voel je uitgenodigd!

Wij zijn nog op zoek naar: 
- COACHES.
Voor een aantal teams zoeken wij nog een enthousiaste coach voor de wedstrijdbegeleiding. Het is belangrijk dat iemand die naast het veld staat positief is, die de sfeer in de wedstrijd bewaakt en de juiste aanwijzingen kan geven om het team vooruit te helpen in de wedstrijd! 

Is dat iets voor jou, of ken je iemand om daarvoor te benaderen? Het kan ook met z'n tweeën. Laat het weten aan de TC! 
- KANTINE-COMMISSIE-LEDEN
Activia heeft een eigen clubhuis, wij beheren onze eigen kantine. Dat is belangrijk om de contributie bijvoorbeeld niet te veel te laten stijgen en om naast volleybal ook gezelligheid te creëren. De kantinecommissie is in de kantine de baas en regelt dat er voldoende voorraad is en dat het personeel is ingedeeld. Er is bij onze activiateiten (en soms ook op vraag van anderen) altijd iemand aanwezig van de Kantinecommissie. Hij of zij draagt op dat moment de eindverantwoordelijkheid voor openen, sluiten en alles daar tussen in. De kantinecommissie is op zoek naar uitbreiding, hoe meer mensen, hoe minder vaak je aan de beurt bent. Het streven is 1x per 2 maanden een zaterdag of zondag (FAST). We werken in verschillende diensten en natuurlijk kijken we naar jouw mogelijkheden. 
Dit lijkt ons nu echt iets voor jou, of voor je vader of moeder (die er waarschijnlijk toch al zijn)! En het is ook nog eens hartstikke gezellig. Twijfel je hierover, neem contact op, vraag eens wat je moet doen, hoe de diensten zijn en probeer het eens een keertje uit! Meld je in de kantine of via
- BARPERSONEEL.

De leden van Activia worden vanaf 16 jaar ingedeeld voor de bardiensten.
Volleybal jij zelf niet, maar vind je het wel gezellig in onze kantine, dan kun je je in eerste instantie melden bij de Kantinecommissie.
Maar misschien vind jij de verantwoordelijkheid te groot, en vind je het vooral leuk om achter de bar te werken?  Dat is het namelijk ook nog eens! 

Wil jij een bekend gezicht zijn in onze bar? Laat je naam achter bij de bar of via ,  dan nemen we contact op om met jou te overleggen wanneer we jou mogen indelen! 
- PUBLICITEIT.
Wij zoeken nog een wedstrijdverslaggever voor m.n. de wedstrijden van Dames 1, zij spelen dit jaar immers 1e divisie en dat mag in de krant!
Of vind jij het leuk om bijvoorbeeld een postertje voor een activiateit te maken, thuis achter je computer, om die vervolgens in de hal op te hangen, naar de PR-commissie te mailen voor social media of wat al niet meer...misschien staat het goed op je CV of past het bij je opleiding communicatie of iets dergelijks! Nieuwe ideeën voor PR zijn ook altijd welkom. Laat ze dus horen!
Stuur een mail naar .
ACTIVITEITENCOMMISSIE.
Een paar keer per jaar vieren wij een extra feestje, zoals de seizoensopening en -sluiting, nieuwjaarsactiviteit, pubquiz of wat dan ook, als het maar gezellig is. Voor iedereen of bijvoorbeeld speciaal voor de jeugd of de mini's.  Dit vraagt natuurlijk om organisatietalent!
Ben jij zo iemand, die graag organiseert, regelt en bedenkt? Dan is de activiteitencommissie echt iets voor jou! Natuurlijk ben je er zelf dan ook bij om te zien of het een leuk en geslaagd feestje is. Spreek iemand aan van de club of mail met
- SPONSORCOMMISSIE.
Een club als Activia zoekt altijd sponsors, bijvoorbeeld om de ballen te kunnen vervangen, of om kwalitatief goede wedstrijdkleding te kunnen kopen, trainers te betalen en om eens iets extra's te kunnen doen. We moeten goed ons best doen hiervoor!
ER IS OP DIT MOMENT GÉÉN SPONSORCOMMISSIE EN DAT IS WÉL HARD NODIG!
Heb jij goede ideeën hoe we bedrijven met een goed sponsorbeleid aan de club kunnen verbinden? Durf je op mensen af te stappen en uit te leggen waar je voor staat en wat het voor de ander kan opleveren om onze sponsor te zijn. Laat dan heel snel van je horen! Dit kan via  

En ook zoeken we nog mensen voor:
- TECHNISCHE COMMISSIE (TC); teamindelingen, trainers, deelname aan (openclub)toernooien organiseren, 
- WERKGROEP INTERNATIONAAL MINITOERNOOI; organisatie van het jaarlijks op 28 december terugkerende internationale minitoernooi. 
- ZAALWACHT-COMMISSIE: deze commissie zorgt voor alles rondom de thuiswedstrijden, coördineert het opbouwen van de velden, digitaal tellen, ontvangen scheidsrechters...
- SCHEIDSRECHTERS OP ALLE NIVEAU'S (tegen een vergoeding)
- ONDERSTEUNING FAST EREDIVISIE; veld opbouw, mede-regelen en vooral uitvoeren/opbouwen van alles wat rondom de wedstrijd in Activiahal dient te gebeuren.
- Enzovoort...

Vragen? Interesse? Zin om ergens mee te helpen? Mail gerust of spreek iemand aan!
Samen de Handen uit de Mouwen dus!