Home
images/activia_leden.jpg
  • Dames 1
!!! In aansluiting op onderstaande communicatie wachten we de persconferentie van dinsdag 14 september af !!!
 
Aanstaande zondag 12 september starten we het nieuwe seizoen met een presentatie van onze jongste spelers. De mini’s 1 t/m 6 openen deze middag om 12.00 uur. Om 13.30 uur zijn de jeugdteams aan de beurt om in de spotlights te worden gezet. 
De mini’s zijn de eersten die in nieuwe shirts op de foto worden gezet, dus zorg dat je die niet mist! 
De kantine is geopend!
Natuurlijk is iedereen van harte welkom, er is controle op corona middels de QR-code of ander geldig bewijs VANAF 13 JAAR.
 
Wegens organisatie en Corona zullen de senioren en recreantenteams niet aan het grote publiek worden voorgesteld op deze dag. 
Wij nodigen iedereen van harte uit om op zaterdag 18 september naar onze eerste Supersaturday te komen. Dan spelen alle teams in onze eigen Activiahal. Dus de hele dag een volleybalpresentatie zoals u dat van Activia gewend bent!
 
Vrienden van Activia, sponsoren en alle volleyballiefhebbers zijn van harte welkom!
Echter omdat onze sporthal in een gemeenschapsaccommodatie is ondergebracht, zijn er specifieke regels. Met covidcontrole aan de deur, mogen wij de 1,5 mtr loslaten en hoeven onze vrijwilligers daar in elk geval niet op de controleren. 
Zorg voor een corona-vaccinatiebewijs (corona-check-app met QR-code of uitgeprint) of een negatief testbewijs (GGD) van maximaal 48 uur oud. Lees onze regels onder "Corona protocol" op deze website.
OP BASIS VAN NIEUWE INZICHTEN HOEVEN KINDEREN TOT EN MET 12 JAAR GEEN CORONA-TESTBEWIJS TE HEBBEN EN OOK DE QR-CODE NIET TE LATEN ZIEN. WIJ VERTROUWEN OP IEDERS VERANTWOORDELIJKHEID EN DAT MENSEN MET KLACHTEN NIET NAAR DE SPORTHAL KOMEN. 
Thuis een zelftest doen kan natuurlijk wel zekerheid geven, wij adviseren dit te doen. 

Graag allemaal tot zondag!