Home
images/activia_leden.jpg
  • Dames 1

Beste allemaal, 

De premier heeft weer gesproken. 
Er lag een mooi plan in de la, klaar om het volleyballen voor de senioren weer op te starten, 100% volgens de coronaregels.
De TC heeft er hard aan gewerkt en we hadden goede hoop dat de regels voor de sporters niet zouden worden aangescherpt. 

Helaas, dat gebeurde wel, vanaf vandaag mag ook het sporten in groepjes van vier voorlopig niet. BALEN!
En ook nu is het nog steeds zo, dat we de maatregelen moeten opvolgen en nog geduld moeten hebben. En dat doen we allemaal in het belang van onze eigen gezondheid en die van anderen, totdat wij op basis van de landelijke ontwikkelingen en adviezen van RIVM en Nevobo het weer verantwoord vinden om op te starten.
Voor de jeugd tot 18 jaar mogen de trainingen tot nu toe gewoon doorgaan, dat is fijn.  

En ondertussen is ook de contributie afgeschreven, ondanks dat we "even" niet kunnen volleyballen. Ook BALEN! 
Hierover zijn vragen binnen gekomen. En we willen een paar overwegingen van het bestuur met jullie delen, waarom we toch (na lang beraad) besloten hebben om de contributie te innen:
- Activia is net als andere verenigingen (financieel) niet voorbereid op een corona-crisis. Samen met onze leden vormen we de club, in goede en slechtere tijden.
- Veel kosten lopen door en er zijn veel minder inkomsten.
- Er is nu geen zicht op compensatieregelingen en welke (financiële) effecten corona zal hebben op onze portemonnee. 
- We willen proberen te voorkomen, dat we volgend jaar de contributie drastisch moeten verhogen (wat niet wil zeggen dát we dat kunnen voorkomen). Met andere woorden, we willen de rekeningen van vandaag gewoon kunnen betalen, om niet op achterstand te komen. 
- Einde seizoen maken we de balans op, als blijkt dat het (financieel) allemaal heel gunstig uitpakt, zullen we met zorgvuldigheid bekijken wat we terug kunnen doen voor de leden. Het is allerminst de bedoeling om leden te benadelen!

Zonder leden geen club, maar zonder financiële middelen kunnen we leden niks bieden! 
Niemand heeft om deze situatie gevraagd, ook Activia niet! Elke dag kijken we naar de veranderingen, naar onze verantwoordelijkheid daarin én naar mogelijkheden. 
We rekenen op jullie begrip! 

Met sportieve groet, 
Bestuur Activia.