Home
images/activia_leden.jpg
  • Dames 1
Hallo allen,
Vanaf begin augustus konden we het nieuwe volleybalseizoen goed starten met weer trainingen in de zaal en in september begon eindelijk weer de competitie. FIJN! Totdat door corona het binnensporten opnieuw werd stilgelegd... BALEN! 
Dinsdag 27 oktober hebben we allemaal gehoord dat de huidige maatregelen voorlopig gehandhaafd moeten blijven, alleen de jeugd onder 18 jaar mag trainen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden geboden voor alle teams om in een aangepast programma het trainen op te pakken. Echter voor ons staat gezondheid voorop, dus we kijken samen goed of we dat kunnen uitvoeren en of we dat ook verstandig vinden. Dat gaan we de komende tijd afwachten....
 
Zoals elk jaar, staat in deze tijd de inning van de contributie op de planning; deze heeft afgelopen zaterdag plaatsgevonden. Heel veel kosten voor de vereniging lopen namelijk gewoon door en bovendien zijn er veel minder inkomsten.
 
In mei en juni hebben we bijna alle leden blij kunnen maken met buitentrainingen. Wij doen er alles aan om daarwaar mogelijkheden zijn, te kijken wat wij voor alle leden kunnen betekenen, rekening houdend met de maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij samen hebben in deze tijd. 
 
Tot zover en hopelijk tot snel!
 
Namens het bestuur, 
Maud - penningmeester