Home
images/activia_leden.jpg
  • Dames 1
  • Dames 2
 
teamfoto3 D1 2019 2020 1
 
De Nevobo heeft een competitiestandpunt voor het nieuwe seizoen ingenomen!
 
Natuurlijk hadden we er liever een groot feest van gemaakt, maar het is fantastisch dat Activia, na een mooi seizoen van Dames 1 met zwakke en heeele sterke momenten in het nieuwe seizoen op TOP-divisie-niveau mag uitkomen! TOP-divisie is het op een na hoogste landelijke niveau, hoe mooi is dat? We zijn als club supertrots op dit resultaat en we gaan er alles aan doen om er iets moois van te maken. Gefeliciteerd meiden, Ger en Wouter!
 
De berekening die de Nevobo heeft gebruikt om de competitie 2020-2021 in te delen in een tijd van onzekerheid en stopzetten van sportcompetities, geeft duidelijkheid. Duidelijkheid die voor iedereen anders uit pakt. Je wordt er blij van of niet, maar het is zoals het is. 
 
Helaas heeft Heren 1, door deze crisis de promotie niet bereikt. Het lag echt binnen handbereik (eventueel met PD’s). Ook Dames 6 had nog zicht op PD-wedstrijden om te promoveren naar de 1e klasse. Heel erg balen; wie weet komt er nog een plaatsje vrij. 
Hieronder een overzicht van de indeling van de seniorenteams. Alleen het terugtrekken van teams kan in sommige gevallen nog verandering brengen. Voor de jeugdteams en recreanten volgt de indeling later. 
 
Heren 1: 3e klasse
Heren 2: 3e klasse
Dames 2: 2e divisie
Dames 3: 3e divisie
Dames 4: promotieklasse
Dames 5: 1e klasse
Dames 6: 2e klasse
Dames 7: 2e klasse
Dames 8: 3e klasse
 
Het bestuur, TC en diverse werkgroepen gaan rap aan de slag om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen! We gaan er weer voor, met z’n allen, en houden jullie op de hoogte!
 
Namens bestuur,
Mieke Vloet