Home
images/activia_leden.jpg
  • Dames 1
  • Dames 2

Op zaterdag 12 oktober hebben wij in Meerlo weer 4 punten weten te pakken!

We speelden uit tegen Set Up DS 3. We hadden er zin in! De eerste set verliep goed, met Roos als spelverdeler werden de set-ups goed verzorgd en wisten de aanvallers goed te scoren. De verdediging ging goed en we speelden als een hecht team. Deze set eindigde in een mooie stand van 19-25.

De tweede set wisten we meteen weer goed te beginnen. Nina werd deze set veel gebruikt voor haar moeilijke service. Toen wij ongeveer 11 punten hadden werd ze erin gezet voor de service en ze was pas bij de 21 klaar! Wauw... Daarna hebben we het verloren punt gelijk weer terug weten te pakken en heeft diagonaal Tine de laatste 3 ballen mogen serveren. Ook deze set eindigde in een mooie stand: 17-25.

In de derde set wist Set Up goed terug te komen en maakten wij meer fouten. Van onze fouten kon Set Up goed gebruik maken en werd het een erg spannende set. We hebben een paar prachtige rally’s mogen spelen en we zijn nog tot een mooie stand terug kunnen komen. Helaas hebben we deze set wel verloren met een stand van 25-19.

De laatste set was aangebroken en we moesten ons herpakken. Dat was in het begin van de set lastig, maar wij wilden toch zeker met 4 punten naar huis. De knop werd omgezet. Met een paar erg lange rally’s, mooie aanvallen en tactische balletjes van beide teams werd de set gespeeld. We hebben ons doel weten te behalen en we hebben ook deze set gewonnen, met een stand van 21-25.

Set Up was een goede tegenstander, zij stonden één plekje onder ons. Zij waren het eerste team waarvan wij vonden dat ze echt een goede tegenstand brachten. Door ons ongelooflijke teamgevoel en onze prachtige inzet hebben wij ze weten te verslaan! We zijn super trots op onszelf. Na deze wedstrijd stonden we weer gedeeld eerste met Vocala DS 3. Ondertussen staan zij weer bovenaan, omdat wij twee weken geen wedstrijd hebben gehad. Wij zijn natuurlijk van plan om bij onze eerstvolgende wedstrijd weer 5 puntjes te kunnen pakken en onze eerste plek terug te veroveren! Tot nu toe gaat het na onze promotie vanuit de derde klasse super goed en wij hopen een stijgende lijn te kunnen behouden! We zijn nu in ieder geval heel erg tevreden en vooral TROTS!

Tine Vloet Dames 6

Contact

Secretariaat:

0485 38 4511

Zaal:

Activiahal
Remmensberg 31
5845 DD
Sint Anthonis
0485 38 5134

Zaalbeheerder Activiahal:

06 13 80 9122

 

Programma Activiahal

logo2016

logo pinkstertoernooi2016