Home
images/activia_leden.jpg
  • Dames 1
  • Dames 2

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Havoc DS 4 op de planning. Zowel de tegenstander als wij zijn vorig jaar gepromoveerd en zijn dit seizoen dus allebei nieuw in de tweede klasse. Toch bleken wij beter bestand tegen deze vernieuwing en wonnen de wedstrijd dan ook met een overtuigende 4-0.

De eerste set verliep redelijk soepel, maar er werden hier en daar wel wat foutjes gemaakt aan onze eigen kant, waardoor de set uiteindelijk met een 25-18 eindigde. Zeker een prima uitslag, maar onze coach Kirsten was er van overtuigd dat dit nog wel beter kon.

De tweede set kreeg ze dan ook meteen haar gelijk en werd het 25-4. De passes kwamen secuur, waardoor we, op aanraden van de coach, vooral de aanval op de midden goed konden benutten. Havoc was niet bestand tegen dit snelle spel, waardoor we hen zelfs onder de 5 punten konden houden.

Ook de derde set werd een ruime overwinning en met een 25-10 eindstand maakte Havoc wederom eigenlijk geen kans. Met een mooie 25-15 konden wij de wedstrijd vervolgens afsluiten.

Ik ben blij met het resultaat en bovendien trots op het team en de coach dat we ook tegen een wellicht iets wat mindere tegenstander alsnog op ons eigen niveau bleven spelen. Iets wat vorig jaar nog wel af en toe een aandachtspuntje was. Verder hebben we de scheidsrechter na afloop van de wedstrijd een bedankje gegeven, aangezien het de week van de scheidsrechter was. Ze had de wedstrijd ook erg goed gefloten, dus dat bedankje had ze zeker verdiend!

Rosanne Ypma

Contact

Secretariaat:

0485 38 4511

Zaal:

Activiahal
Remmensberg 31
5845 DD
Sint Anthonis
0485 38 5134

Zaalbeheerder Activiahal:

06 13 80 9122

 

Programma Activiahal

logo2016

logo pinkstertoernooi2016