Home
images/activia_leden.jpg
  • Dames 1
  • Dames 2

Weer een winstpartij bij te schrijven voor Somas Activia DS 1!

In de 1e set zag alles er goed uit voor het standaardteam van Activia. Bij de big points ging het helaas in de 1e set mis en werd er knullig met 23-25 verloren van VC WIK Groot Ammers DS 1. Dit was zeker niet nodig geweest maar het resultaat was onomkeerbaar. Dames 1 moest weer vol aan de bak om dit verlies te verwerken en het om te buigen.

Coach Ger liet de basis staan en gaf hen mee het vertrouwen te pakken en weer te gaan geloven in het doen en kunnen. Dit gebeurde zeker in de 2e set. Alle factoren van het volleybalspel waren nu beter en redelijk gemakkelijk werd de stand weer rechtgetrokken met een setwinst van 25-18.

De 3e set moest op dezelfde wijze voortgezet worden. De dames van WIK lieten dat echter niet toe. Zij speelden vrijuit en verdedigden veel ballen. Daarnaast hadden ze het geluk dat veel ballen goed vielen. Activia bleef knokken voor ieder punt maar kon ook deze set niet voorkomen dat VC WIK Groot Ammers met de winst wegkwam: 21-25.

Dames1 keek wederom tegen een achterstand aan. Het gaat nog niet vanzelf. De neuzen staan wel allemaal dezelfde, goede, kant op maar het loopt niet echt lekker. De fases dat het even niet loopt, stapelen zich nog te lang op. Activia heeft dit seizoen al laten zien dat een achterstand wel weg te werken is! Zo ook de 4e set; met goed volleybal van de Sinttunisse meiden. Met dikke cijfers werd de 4e set met 25-14 gewonnen.

Wederom een 5e set die de uitslag moest brengen! Beide teams gingen voor de winst. WIK voor een eerste volledige winst dit seizoen en Activia die niet de eerste nederlaag wil krijgen. Tot 10-10 liep het spel gelijk op; daarna kon Activia toch volharden en gedecideerd de 5e set binnen halen: 15-10.

De grote winnaar in deze wedstrijd is het publiek wat vol heeft genoten van deze spannende wedstrijd. Mensen bedankt voor jullie support, jullie waren top!!!

Volgende week staat dé ECHTE derby op het programma. Wij spelen dan om 19.00 uur tegen Havoc DS 1 in Haps. Komt het zien; spanning verzekerd!

Ger van Heugten

Contact

Secretariaat:

0485 38 4511

Zaal:

Activiahal
Remmensberg 31
5845 DD
Sint Anthonis
0485 38 5134

Zaalbeheerder Activiahal:

06 13 80 9122

 

Programma Activiahal

logo2016

logo pinkstertoernooi2016