Home
images/headers/slide01.png

Hier is ie dan, de teamindeling voor het nieuwe seizoen, 2019-2020. 

Het is de TC en zaalcommissie weer gelukt om de teams in te delen en de zaalindeling rond te krijgen. Er is net als andere jaren, zoveel mogelijk rekening gehouden met wensen en mogelijkheden en ook is gekeken naar wat nodig is voor een team. Er zijn veel gesprekjes gevoerd, soms blij verrast en soms ook teleurgestelde reacties. Het blijft keuzes maken, dat is elk jaar zo. Eén ding is zeker, er is op alle fronten met alle zorgvuldigheid gewerkt. Daarvoor dank aan deze vrijwilligers!
Het is nu klaar, ook al kunnen er altijd nog veranderingen komen. Nieuwe teams, met nieuwe mogelijkheden, met misschien nieuwe vriendschappen in een nieuw en naar wij hopen sportief volleybalseizoen. 

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en een goede start in augustus.
De trainingen beginnen weer in de eerste schoolweek van het reguliere basisonderwijs; de week van maandag 19 augustus. Het kan ook zijn dat je al eerder gaat trainen, dan hoor je dat via je trainer.  

OP ZONDAG 15 SEPTEMBER IS DE OPENING VAN HET SEIZOEN, DAMES 1 EN FAST TRAPPEN AF!
HOUD MEDIA IN DE GATEN VOOR MEER INFORMATIE, MAAR HOUD iN ELK GEVAL VRIJ IN JE AGENDA (EN DIE VAN ANDEREN) VANAF 12.00 UUR, WE VERWACHTEN IEDEREEN!!! 

Hieronder nu de teamindeling voor de seniorenteams, de teams van de mini's, jeugdteams en recreanten volgen binnenkort.

voorlopige teamindeling senioren