Home
images/headers/slide01.png

Zaterdag stond de laatste wedstrijd van het seizoen in de planning. Om 17.30 uur speelden we tegen ActiveRooy uit Venray. Zij staan 10de. Voor de wedstrijd eerst nog de huldiging van de MC2, die ook kampioen zijn geworden!

De 1e set begon goed, en er werden wat combinaties gespeeld. Helaas waren we niet heel enthousiast vandaag. De eerste set werd gewonnen met: 25-14.

De 2e set begonnen we ook weer goed; er was een goede servicedruk! Helaas waren we nog steeds niet heel enthousiast. De 2e set was ook binnen: 25-13.

Set 3, ook weer makkelijk gewonnen. Er gebeurde niet veel vanuit de andere kant en we speelden het goed uit. Dit eindigde in een uitslag van 25-11.

Natuurlijk wilden we de laatste set ook winnen. Eindelijk werden we een beetje enthousiast. We wilden het publiek nog even laten genieten. De laatste set werd gewonnen met 25-13. 4-0 winst, een goede afsluiter van het kampioensseizoen. Op naar de 2de klasse! 

Na de wedstrijd hebben we het nog even gevierd, maar we moesten snel douchen, want ‘s avonds was het eindfeest! We werden als ware kampioenen gehuldigd! Net als de recreanten heren en dames van Wanroij. Tijdens deze avond werden de winnaars van de nominaties bekend gemaakt. We waren genomineerd, net als D4 en D1, voor "team van het jaar". Onze leukste coach Mieke was genomineerd als "coach van het jaar". Janne en Anne (die vaak bij ons en ook bij andere teams hebben ingevallen) waren genomineerd voor "speelster(s) van het jaar"! Spannend!!! En jawel, wij Dames 7 is het team van het jaar geworden! Mieke is uitgeroepen als coach van het jaar en Anne en Janne speelsters van het jaar. Top! Het werd nog een mooi feestje in onze Activiahal!

Dit was het seizoen dan, goed geslaagd! Mieke en Kirsten bedankt!

Roos (aanvoerder).

Dames 7 huldiging kampioen 2018 2019