Home
images/headers/slide01.png

Dames 1 b

Dames 1 // 1e Divisie // 2018-2019

Het is wel een cliché maar slechte wedstrijden moet je ook kunnen  winnen! Een wedstrijd die niet veel woorden verdiend; eentje om snel te vergeten. Toch gewonnen maar verre van 1e divisie niveau. (Na de 1-3 winst kregen de dames opdracht zo snel als mogelijk een koude douche te nemen).

In de 1e set werden op alle fronten de meeste fouten gemaakt door de dames van Activia. Deze set ging dan ook naar Peelpush: 25-18. Geen directe reden om je zorgen over te maken?!. Dit is nl. dit seizoen al vaker gebeurd.

Dat we het vervolgens beter willen doen, zie je aan het team zowel in het veld als langs de kant. Het ging ook wel iets beter in de twee volgende sets maar alles behalve goed of acceptabel. De 2e en 3e set werden wel gewonnen met 18-25 en 22-25.

De 4e set ging als vanouds. De servicedruk was aanwezig en alles liep zoals het moest lopen. Uiteindelijk sloten we de wedstrijd positief af. Met een stand van 2-12 voor Activia werd er een deal gesloten waarbij een resultaat van onder de 10 punten (voor Peelpush) een rondje van de coach op kon leveren. Dit gaf het team een extra drive. Met een stand van 7-25 ging ook deze 4e set mee terug naar Sint Tunnis.

In de nabespreking sprak de coach: “als ik een trainer zou zijn die straftrainingen geeft, kregen jullie de komende drie weken straftraining ... maar dat ben ik niet”.

Op naar de volgende wedstrijd! We spelen op zaterdag 10 november om 17.30 uur tegen Inter Rijswijk DS 1 in onze eigen Activiahal. Van harte welkom!

Ger van Heugten