Home
images/activia_leden.jpg
  • Dames 1

Nieuws

Mizuno test en feel tour: test vrijblijvend de nieuwste modellen 
Persoonlijk advies van een Mizuno adviseur.
 
Sport2000 van Neerven organiseert op donderdag 2 september in samenwerking met het sportmerk Mizuno een speciale avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste hand- en volleybalschoenen proberen van 18:00 tot 21:00 uur. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van het personeel van Sport2000 van Neerven en een Mizuno schoenexpert.
Sport2000 van Neerven ontvangt je daarom graag op donderdag 2 september in de winkel in Boxmeer. Het team van Boud’s Inn en de Mizuno schoenexpert kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over de hand- en volleybalschoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen.

Aankondiging Mizuno Tour Sport2000 van Neerven Boxmeer website

De teamindeling in conceptvorm is voor de senioren en jeugd  klaar. Net als elk jaar is het weer een hele puzzel om na inventarisatie bij de spe(e)l(st)er(s), vele gesprekken en overleg een indeling te maken. De TC heeft hier enkele weken aan gewerkt. Zowel de TC als Activia streeft er naar om aan alle wensen te voldoen; de realiteit is echter dat dit niet altijd helemaal lukt. 

We vragen jullie om contact op te nemen met de TC als je vragen hebt over de indeling. Aangezien de indeling "voorlopig" is, er kunnen altijd nog veranderingen komen. Dus kijk ernaar en neem contact op als je er meer van wilt weten of een idee hebt. 

TC bedankt voor jullie tijd en energie, Op naar een sportief nieuw seizoen!

Noteer alvast in je agenda (en houd deze dag vrij): OPENING SEIZOEN 2021-2022 zondag 12 september. 

Kik hier snel door op Teams Senioren 2021-2022 of Teams Jeugd 2021-2022 voor de indeling.

De (concept) indeling van de mini's en recreanten volgen later.

Heren recreanten volleybal Wanroy wervingsadvertentie definitief

vacature barcommissie nieuwe tekst

Vanaf maandag 28 juni stoppen de teamtrainingen (m.u.v. dames recreanten (woensdagavond) en dames 4 (regelen de training zelf; zonder trainer)).
Dames 1 en 2 en de heren trainen deze maandag (28-06) overigens nog wél.
 
We gaan vanaf deze week nl. over naar 1 x parkvolleybal o.l.v. Rudi. Iedereen is van harte welkom! De indeling is als volgt: 
Woensdag 19.00 – 21.00 uur: senioren (ouder dan 16 jaar)
Donderdag 18.00 – 20.00 uur: B en C jeugd (tot 16 jaar)