Home
images/activia_leden.jpg
  • Dames 1

Nieuws

Helaas heeft de Nevobo vandaag besloten dat de resterende competitiewedstrijden in het kalenderjaar 2021 voor de Topdivisie en lager worden uitgesteld. Dit geldt voor zowel de senioren- en de jeugdcompetities als de wedstrijden uit het regionale bekertoernooi. Ook de achtste finales van het nationale bekertoernooi gaan aankomend weekend niet door. Dit naar aanleiding van de nieuwe kabinetsmaatregelen om het coronavirus in te dammen. Zie Nevobo https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2021/11/29/topdivisie-en-lager-geen-wedstrijden-meer-in-2021 

De trainingen voor de jeugd en mini's gaan, enigszins gewijzigd in tijd en/of dag, gewoon door. Deze zijn reeds via de teamapps gecommuniceerd. Voor de senioren worden de trainingen op korte termijn ingepland. Deze trainingen zullen plaatsvinden in het weekend. Kijk hier voor het voorlopige trainingsschema. 

Eredivisionist ARBO Rotterdam / FAST heeft na een pauze van twee weekenden de competitie hervat met een zwaarbevochten overwinning. In Ootmarsum waren (opnieuw) vijf sets nodig om Lammerink Installatiegroep Set Up’65 op de knieën te krijgen. Lees meer...

Sinds enkele weken is Hanna van Nunen gestart met een nieuwe groep mini's 1 en 2 (leeftijd 5/6 jaar) in St. Anthonis. De training is op donderdag van 15.30 - 16.30 uur in de Activiahal. Stap voor stap leren de mini's het volleybalspel aan volgens de methode Cool Moves Volleybal. 

Ben jij ook op zoek naar een leuke, uitdagende teamsport? Dan is volleybal zeker iets voor jou! 

Voor informatie: 

volleybal spike

Je kunt alle wedstrijden van zaterdag 27 november (gespeeld op veld 2/centercourt) terugkijken. Ga naar YouTube, type in de zoekbalk Somas Activia, druk op "enter" of gebruik deze link: somas activia - YouTube. De wedstrijd van dames 1 is ook via FaceBook terug te zien (Somas Activia | Facebook).

Iedereen die zijn of haar stem heeft uitgebracht op Activia via de Rabo ClubSupport willen we ontzettend bedanken! Dankzij jullie hebben wij dit mooie bedrag van de Rabobank mogen ontvangen.

Hier zijn wij in deze tijd hééél erg blij mee!!!

uitslag RABO ClubSupport 2021